Κατά 53% θα αυξηθεί η συνολική έκταση του αεροσταθμού, σύμφωνα με τα σχέδια τα οποία παρουσίασε η Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Μυκόνου, ενώ θα πραγματοποιηθεί επέκταση και αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού.

Όπως αναφέρθηκε σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Μύκονο, η εταιρεία σχεδιάζει την κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, αλλά και την αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών.

Ταυτόχρονα, βάσει των σχεδίων της Fraport Greece, θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες  περιλαμβάνουν:

  • 13% αύξηση  των σταθμών Check-in,
  • 25% αύξηση των ζωνών ασφαλείας,
  • 17% αύξηση  του συνολικού αριθμού πυλών.

Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ σημείωσε πως η Μύκονος είναι ένας προορισμός γνωστός σε όλον τον πλανήτη για τη φιλοξενία των κατοίκων της, την κοσμοπολίτικη αύρα, τη φυσική της ομορφιά.

«Βρισκόμαστε σήμερα σε έναν ιδιαίτερο τόπο. Σε έναν τόπο όπου οι κάτοικοι έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό: Να διαμορφώσουν ένα διάσημο τουριστικό προϊόν που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. H Fraport Greece βρίσκεται εδώ για να ενισχύσει αυτή την εξαιρετική πορεία», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Μέσα από την ανάπτυξη και αναβάθμιση των υποδομών του Αεροδρομίου της Μυκόνου επιδιώκουμε να δώσουμε στη Μύκονο αυτό που λείπει σήμερα. Ένα αεροδρόμιο αντάξιο της φήμης της, ένα αεροδρόμιο σύγχρονο, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κάθε επισκέπτη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτή την προσπάθεια δε είμαστε μόνοι. Είμαστε  μαζί με τους πολίτες και τους Φορείς του νησιού».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας