Η Costa Navarino, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης συνεργασίας της με τον Chef Χρύσανθο Καραμολέγκο στο εστιατόριο “Barbouni”, προχωρά σε νέα συνεργασία αναβαθμίζοντας περαιτέρω τη γευστική εμπειρία του επισκέπτη με ελληνικές γεύσεις υψηλού επιπέδου.

Ο βραβευμένος Chef αναλαμβάνει θέση Chef Patron των εστιατορίων Tomata (πρώην Taverna), Kafenio & Deli και Souvlakerie, ενώ ακολουθώντας τα πρότυπα της Costa Navarino, εστιάζει στη χρήση φρέσκων προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και φάρμες της Μεσσηνίας. Τα αγνά προϊόντα που χρησιμοποιεί ο Chef απογειώνουν το γευστικό ταξίδι του επισκέπτη, αναδεικνύοντας τις πλούσιες γεύσεις της Μεσσηνίας.

Tο εστιατόριο Tomata έρχεται στην Costa Navarino, και η έμπειρη ομάδα του δημιουργεί ελληνικά πιάτα που αναδεικνύουν τις πλούσιες γεύσεις της Ελλάδας στη σύγχρονη εποχή. Με ευφάνταστες παραλλαγές των παραδοσιακών συνταγών, όπως το γιουβέτσι με αρνάκι, μαγειρεμένο με νερό ντομάτας και λιαστό πελτέ, και με πιάτα ημέρας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και εποχικότητα των υλικών, στόχος του Chef είναι να δημιουργήσει γεύσεις που ταξιδεύουν και αφήνουν ανεξίτηλες μνήμες, δημιουργώντας μια έκρηξη συναισθημάτων στον ουρανίσκο.

Στο Kafenio & Deli προσφέρεται μια διαφορετική εμπειρία του παραδοσιακού ελληνικού καφέ καθώς και μοναδικές παραλλαγές του, όπως ελληνικό καφέ με άρωμα μαστίχας ή άρωμα κάρδαμου με συνοδεία παραδοσιακών γλυκών όπως  λουκουμάδες, χαλβά και γλυκά κουταλιού. Η πρόταση για το απόγευμα είναι ένα ούζο, τσίπουρο, κρασί ή ενδεχομένως μια ποικιλία από ελληνικές μπύρες, όλα συνοδευόμενα από γευστικούς ελληνικούς μεζέδες. Στο Kafenio & Deli μπορείτε, επίσης, να βρείτε όλα τα αυθεντικά προϊόντα και κρασιά της Costa Navarino εμπνευσμένα από την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με τα εστιατόρια της Costa Navarino, με την οποία μοιραζόμαστε μια κοινή φιλοσοφία ως προς το σεβασμό στην παράδοση της περιοχής, την προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας από παραγωγούς της περιοχής και την αποκλειστική χρήση φρέσκων πρώτων υλών βάσει πάντα της εποχικότητάς τους. Η ομάδα μου και εγώ δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξαιρετικές συνταγές υψηλού επιπέδου αντάξιες των προδιαγραφών της Costa Navarino προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία», δήλωσε ο Chef Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Ο Executive General Director των δύο ξενοδοχείων της Costa Navarino Αχιλλέας Δωροθέου, δήλωσε σχετικά «Η επιτυχημένη συνεργασία μας με τον Chef Χρύσανθο Καραμολέγκο στο εστιατόριο Barbouni έθεσε γερές βάσεις στην επέκταση των κοινών μας δραστηριοτήτων στην Costa Navarino. Έχοντας ως βασικό στόχο να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών και αυθεντική εμπειρία στην ελληνική γαστρονομία, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά υλικά, πιστεύουμε ένθερμα ότι ο κύριος Καραμολέγκος, με το πάθος που τον διακρίνει για τη γεύση και την ελληνική κουζίνα, θα εξασφαλίσει την περαιτέρω ανάδειξη των αγαπημένων στους επισκέπτες εστιατορίων, Tomata, Kafenio & Deli και Souvlakerie.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας