Στην εκδήλωση παρουσίασης του 2ου κύκλου του “Greek Crisis Success Stories”, που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη 15 Μαρτίου, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, ως ομιλητής στη συζήτηση πάνελ με στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριο Σωκράτη Λαζαρίδη.

Με την τελετή λήξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο, προβλήθηκε το trailer για το δεύτερο ντοκιμαντέρ του Greek Crisis Success Stories, ενός multimedia project, του Greek Liberties Monitor, το οποίο θέλει να αναδείξει τα θετικά της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τις λύσεις που δίνει το ελληνικό επιχειρείν στη κρίση. Την προβολή ακολούθησε συζήτηση πάνελ επί του ίδιου θέματος με σημαντικές παρεμβάσεις και προτάσεις από εκπροσώπους επιτυχημένων παραδειγμάτων ελληνικής επιχειρηματικότητας, του Χρηματιστηρίου και της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Πιστιόλας παρουσίασε την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την ένωση ελληνικών επιχειρήσεων που επιλέγουν να διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο Έδρα – Παραγωγή – Ιδιοκτησία, παρά τις προκλήσεις της κρίσης, και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη σημασία στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως το μόνο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα, και την πολλαπλάσια προστιθέμενη αξία που αυτή δημιουργεί στην ελληνική οικονομία εν συγκρίσει με εξωχώριες ή εισαγωγικές επιχειρήσεις. Τη συζήτηση πάνελ ακολούθησε κοκτέιλ όπου συνεχίστηκε η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών των συμμετεχόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας