Η Qatar Airways διακρίθηκε με το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στην τελετή των  Air Transport Awards 2017, που έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Η αεροπορική εταιρεία αναγνωρίστηκε για την καινοτομία, την άριστη εξυπηρέτηση, τη φιλοξενία και το κορυφαίο design που προσφέρει. Η πριβέ και υψηλού κύρους τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εκάλη και στην οποία παρεβρεθήσαν κορυφαία στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας, έδωσε στην Qatar Airways τη μεγαλύτερη διάκριση της βραδιάς, αυτήν της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, η εξοχότητά του, κ. Akbar Al Baker δήλωσε: “Μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση από τους αναγνώστες του Air Transport News ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθειά μας να είμαστε οι καλύτεροι στη βιομηχανία και να προσφέρουμε τους επιβάτες μας ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αποτελεί ύψιστη τιμή να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από τους έμπιστους επιβάτες μας, οι οποίοι επιλέγουν να πετούν με την Qatar Airways, ενώ παράλληλα αυτή η διάκριση μας ωθεί να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να παρέχουμε το επίπεδο της δέσμευσης, της εξυπηρέτησης και της προσοχής στη λεπτομέρεια που αξίζουν κάθε φορά όσοι επιλέγουν την εταιρεία μας για τα ταξίδια τους.”

Το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» απονεμήθηκε στην Qatar Airways για την αδιάκοπη φιλοδοξία της να διασφαλίσει ότι η ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει είναι η καλύτερη στη βιομηχανία, τόσο όσον αφορά το προϊόν, όσο και την εξυπηρέτηση, μια φιλοδοξία που επιβεβαιώθηκε νωρίτερα στο μήνα με την παρουσίαση της QSuite, της νέας Business Class της εταιρείας, στην κορυφαία έκθεση ITB στο Βερολίνο.

Η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στην Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν μία εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες και διασφαλίζουν ότι η Qatar Airways θα συνεχίσει να ηγείται της βιομηχανίας, όσον αφορά την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας