Η εταιρεία Βίκος, στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία, ανακοινώνει τη στήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Η συνεργασία έρχεται να ενισχύσει τη συμμετοχή της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και των αθλητών σε Διεθνείς αγώνες Para Swimming & Para Triathlon.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Βίκος, με κεντρικό μήνυμα τη φράση «Δύναμή σου, το όνειρο. Κι η θέληση, Ροή σου.» προχωρά στην υιοθέτηση τεσσάρων αθλητών της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: του Γεράσιμου Λιγνού, αθλητή τριάθλου, του Γρηγόρη Σουβατζόγλου, guide τριάθλου, και των Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Έφης Γκουλή, αθλητών κολύμβησης, ακολουθώντας την αποστολή τους για τους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ο Ηλίας Λυμπέρης, Brand & Media Manager της Βίκος Α.Ε. ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά, μοιραζόμαστε το όνειρο των αθλητών που το κάνουν πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη και το μεγαλείο της προσπάθειάς τους. Θαυμάζουμε τον αγώνα τους που αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη έμπνευση. Γι’ αυτό και τον στηρίζουμε στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας “Ο Β-οίκος της ζωής μας”».

Η Βίκος Α.Ε. με συνέπεια και αφοσίωση, συνεχίζει να ενισχύει δράσεις αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα και αφουγκράζεται με ενσυναίσθηση τις ανάγκες, παίρνοντας ενεργά θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr, στο οποίο παρουσιάζεται το συνολικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας