Η Heineken παρουσίασε σήμερα την πρώτη της, ολοκαίνουργια virtual μπίρα, τη Heineken Silver αποκλειστικά στο virtual ζυθοποιείο της Heineken, στη συναρπαστική ψηφιακή πλατφόρμα, Decentraland.

Στον πραγματικό κόσμο, η Heineken είναι δημοφιλής για την ασυμβίβαστη ποιότητά της, που έχει τελειοποιηθεί μέσα από δεκαετίες καινοτομίας στη ζυθοποιία. Τώρα η ίδια εξειδίκευση που έκανε την Heineken παγκοσμίως γνωστή προχωρά σε έναν υψηλής τεχνολογίας μετασχηματισμό για να κατακτήσει τον συναρπαστικό κόσμο του metaverse, ένα pixel τη φορά. Η Heineken είχε πάντα πάθος για τα φυσικά συστατικά, αλλά στο metaverse όλα κινούνται γύρω από τα καλύτερα, 100% ψηφιακά υλικά.

Η μοναδική A-Yeast μαγιά, που συνήθως παρασκευάζεται σε οριζόντιες δεξαμενές, αντικαθίσταται πλέον με A-Pixels. Ξεχάστε τον λυκίσκο που συλλέγεται στα χωράφια, η virtual Heineken Silver παρασκευάζεται με Binary Coded Hops που καλλιεργείται από NPC αγρότες (αυτοματοποιημένους). Και φυσικά, όλη η διαδικασία της virtual ζυθοποίησης επιβλέπεται αποκλειστικά από εικονικούς ζυθοποιούς, ψηφιοποιημένους δηλαδή αντικαταστάτες των περίφημων ζυθοποιών της Heineken. Όλα αυτά τα στοιχεία, συνδυάζονται για να αναπτύξουν μια μοναδική μπίρα που οι επισκέπτες του virtual ζυθοποιείου της Heineken στο Decentraland θα μπορούν να εξερευνήσουν στον εικονικό κόσμο.

Η αποκάλυψη της virtual μπίρας έγινε στην εκδήλωση παρουσίασης του προϊόντος στο virtual ζυθοποιείο της Heineken, στο Decentraland, όπου οι επισκέπτες ανακάλυψαν πώς φτιάχνεται η μπίρα σε δευτερόλεπτα, ενώ απολάμβαναν virtual σνακς και συνομιλούσαν με τους πρεσβευτές της Heineken, συμπεριλαμβανομένου και του Thierry Henry .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας