Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, πιστοποίησε το ξενοδοχείο COCO-MAT ATHENS BC σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου Σχήματος «Pet Stay».

Το COCO-MAT ATHENS BC αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο που εμπιστεύεται το πρωτοποριακό σχήμα πιστοποίησης στον τομέα της Φιλοξενίας, δείχνοντας το σεβασμό αλλά και τη μέριμνά του για την ασφαλή, ευχάριστη και άνετη διαμονή κατοικίδιων και «γονιών», με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas.

Το COCO-MAT ATHENS BC με την πιστοποίηση «Pet Stay» ενδυναμώνει σημαντικά την PET Friendly κουλτούρα της επιχείρησης, ενώ συμβάλλει ενεργά σε μια σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των δικαιωμάτων των ζώων συντροφιάς. Επιπλέον επιβεβαιώνει ότι ικανοποιεί τις ισχύουσες απαιτήσεις τόσο για την ικανοποίηση των «γονέων» και των κατοικίδιών τους, όσο και των υπόλοιπων επισκεπτών που δεν θα επηρεάζονται από την παρουσία των ζώων συντροφιάς.

Η TÜV AUSTRIA Hellas με το προστιθέμενης αξίας Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay», το οποίο ανέπτυξε με τη στήριξη της startup εταιρείαs Woof Together, αλλάζει τα δεδομένα για τις επιχειρήσεις στο τομέα του Τουρισμού, απαντώντας στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και συμβάλλοντας σε μια καλύτερη Κοινωνία, όπου «οι μικροί μας φίλοι» αξίζοÜν τα καλύτερα.
Περισσότερες πληροφορίες για το καινοτόμο PET STAY μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://tuvaustriahellas.gr/ypiresies/pet-stay/

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων.

Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

Λίγα λόγια για τo COCO-MAT ATHENS BC

Η εταιρία COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα ανάμεσα στις πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες στο χώρο των οικολογικών συστημάτων ύπνου, με 120 καταστήματα σε περισσότερες από δέκα χώρες.

Τα ξενοδοχεία της COCO-MAT, είναι από τις τελευταίες προσθήκες στις δραστηριότητες της εταιρίας, και έχουν σαν σκοπό να παρέχουν αυθεντική φιλοξενία ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία και τις αξίες στις οποίες στήριξε την επιτυχημένη ανάπτυξή της η εταιρία, ως τώρα.

Σκοπός των COCO-MAT Hotels είναι η προώθηση ενός νέου μοντέλου φιλοξενίας, μέσα από το οποίο ακολουθώντας πιστά το πνεύμα της COCO-ΜΑΤ, προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε χώρους όπου οι επισκέπτες νοιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Το COCO-MAT ATHENS B.C., το νέο πεντάστερο διαμάντι της εταιρίας άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Μάιο του 2019, εκπροσωπώντας την ελληνική φιλοξενία και πρεσβεύοντας την ευζωία, τη θετική διάθεση και την ενέργεια.
https://www.athensbc.com/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας