Η Best Western Southeastern Europe με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Business Development & Marketing Director με βάση την Ελλάδα και υπευθυνότητα για 12 ακόμη χώρες.

Ο Χάρης Μπρουσαλιάν ως επαγγελματίας μέσα στις τάξεις του τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό για περισσότερο από 20 χρόνια, με εμπειρία σε πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, σε επιτελικές θέσεις στην booking.com αλλά και στην αναδιοργάνωση και εξωστρέφεια σε ελληνικό media, αποτελεί μια πολύ δυνατή επιλογή για την περαιτέρω ανάπτυξη της Best Western στην περιοχή, την δημιουργία νέων προϊόντων και την επέκταση των υπηρεσιών που παρέχονται στα υπάρχοντα ξενοδοχεία-μέλη.

«Η πρόθεση μου είναι να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από την παγκοσμίου φήμης ξενοδοχειακή αλυσίδα, να στηρίξουμε ξενοδόχους παλιούς και νέους για να κερδίσουν από την Best Western αλλά και να φτιάξουμε νέα πακέτα και με συνεργάτες που θα αναπτύξουν προσοδοφόρες συνεργασίες για το παρών και το μέλλον».

Το γραφείο της Best Western Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα, έχει στην ευθύνη του την ανάπτυξη της αλυσίδας σε 13 χώρες συνολικά και υποστηρίζει σήμερα 35 ξενοδοχεία στην περιοχή του. Η ξενοδοχειακή αλυσίδα με διεθνή παρουσία σε πάνω από 100 χώρες και τουλάχιστον πάνω από 4000 ξενοδοχεία, καλύπτει τις ανάγκες ανάπτυξης και ταξιδιωτών σε κάθε αγορά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας