Η έκθεση Xenia 2017, μετά από τρεις ημέρες επιτυχημένης λειτουργίας (25-27 Νοεμβρίου), ολοκληρώθηκε αφήνοντας σε όλους, εκθέτες και επισκέπτες, άριστες εντυπώσεις.

Tην premium έκθεση που αναζητούσε ο κλάδος επισκέφθηκαν περισσότεροι από 30.000 επαγγελματίες από 17.000 επιχειρήσεις από την ξενοδοχειακή βιομηχανία όλης της χώρας. Οι ποιοτικοί επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της Χenia 2017, σύμφωνα με τους 500 και πλέον εκθέτες που υποδέχτηκαν στα περίπτερά τους επαγγελματίες, οι οποίοι πραγματικά, έδειξαν υπέρμετρο ενδιαφέρον για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Η δυναμική επιστροφή της Xenia 2017 θεωρήθηκε επίσης, καίρια και ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής της, αφού η συγκεκριμένη χρονική περίοδος εξυπηρετεί απόλυτα τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Θετικά επίσης, ήταν τα σχόλια για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης από την εταιρεία FORUM AE, που μόνο με αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού μπορεί να συγκριθεί.

Τέλος, οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Xenia 2017 (Digi Hotel, Build Hotel, Smart Hotel και Gastronomy Summit) άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους επισκέπτες που παρακολούθησαν τα σχετικά events καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου αποδεικνύοντας ότι ο κλάδος αγαπάει την πρόοδο και τη συνεχή εξέλιξη. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικούς για όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που οδηγούν το ξενοδοχείο στη νέα ψηφιακή εποχή (Digi Hotel), να παρακολουθήσουν τις αναλύσεις πάνω σε καινοτόμα αρχιτεκτονικά concepts (Build Hotel), να δουν πώς είναι το δωμάτιο του μέλλοντος (Smart Hotel) και να μυηθούν σε γαστρονομικά μυστικά από κορυφαίους Έλληνες και ξένους chefs (Gastronomy Summit). Δίχως καμία αμφιβολία, η Xenia επέστρεψε δυναμικά «οδηγώντας» τον κλάδο στη νέα εποχή… Ραντεβού και πάλι, το τριήμερο 24 έως 26 Νοεμβρίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας