Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Αθήνα με το Aria Boutique Hotel που βρίσκεται στην οδό Ανδριανού στο Θησείο. Το νέο αυτό boutique ξενοδοχείο, το οποίο συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη πολυτέλεια, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο και θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2024.

Το ολοκαίνουργιο Aria Boutique Hotel διαθέτει 12 πολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μίας Spa Suite με θέα την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, το Θησείο και το Αστεροσκοπείο, προσφέροντας σε ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην καρδιά της Αθήνας. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική αυλή όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς και να πάρουν το πρωινό τους. Το wine bar και το εστιατόριο που βρίσκονται στο ισόγειο του Aria Boutique Hotel ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο «ζωντανό» Θησείο. Χάρη στην ιδιαίτερα κεντρική τοποθεσία του σε μία ιστορική περιοχή, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε αξιοθέατα και τοπόσημα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν περισσότερο την πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγαζόταν το πρώην ωδείο Atheneum προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου, το ξενοδοχείο διατηρεί χαρακτηριστικά στοιχεία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής όπως οι ψηλοτάβανοι χώροι και η γύψινη διάκοσμος στις οροφές, αλλά και η τοιχογραφία – χάρτης στην εσωτερική αυλή. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αναπαλαίωσης, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ανάδειξη των εσωτερικών πέτρινων τοίχων του κτιρίου με σκοπό την διατήρηση μιας νοητής επικοινωνίας μεταξύ του παρελθόντος με το σήμερα.

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους την ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της Ελλάδας, τα Aria Hotels ενισχύουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας που απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας