Το TripAdvisor ανακοίνωσε τους νικητές των πρώτων βραβείων Travellers’ Choice για ενοικιαζόμενα. Τα πρωτοεμφανιζόμενα βραβεία ξεχωρίσουν τα 30 κορυφαίες ενοικιαζόμενες κατοικίες στον κόσμο, που περιλαμβάνουν από ένα κομψό παριζιάνικο διαμέρισμα και μια γαλήνια βίλα στο Μπαλί, μέχρι ένα αξέχαστο πλωτό σπίτι στο Άμστερνταμ, ένα “ζεστό” στούντιο στο Yosemite National Park και ένα πολυτελές σπίτι σε έναν νησιώτικο αμπελώνα.

Σημειώνεται ότι οι νικητές των βραβείων προέρχονται από τις χώρες Αυστραλία, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ινδία, Ινδονησία, Ολλανδία, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Βρετανία και ΗΠΑ.

Οι νικητές των βραβείων διακρίθηκαν βάσει κριτικών και απόψεων των ταξιδιωτών, καθώς και στην παρεχόμενη εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαδικασία της κράτησης. Τα βραβεία διέκριναν τις αγαπημένες ιδιοκτησίες των ταξιδιωτών σε τρεις κατηγορίες: πολυτελείας, μεσαίες και οικονομικά προσιτές.

“Ο κριτικές και οι γνώμες των ταξιδιωτών είναι στον πυρήνα όσων κάνουμε στην TripAdvisor και βασιζόμαστε στην κοινότητα αυτή για να αποφασίσουμε ποιοι θα είναι οι νικητές των Travelers’ Choice awards for Rentals,” δήλωσε ο Dermot Halpin, πρόεδρος Attractions & Rentals στην TripAdvisor. “Οι κατοικίες αυτές -και οι ιδιοκτήτες τους- είναι οι κορυφαίες επιλογές των ταξιδιωτών και μία άριστη αντιπροσώπευση των εκατοντάδων χιλιάδων κατοικιών τις οποίες περιλαμβάνουμε στις λίστες μας σε όλο τον κόσμο”.

Το Top10 στις τουριστικές κατοικίες πολυτελείας:

1. Villa La Ruga, Argegno, Ιταλία

2. St Michaels, Whitstable, Βρετανία

3. Miners’ Clubhouse, Breckenridge, Colorado, ΗΠΑ

4. Casa Cielo Volcano View Retreat, La Fortuna de San Carlos, Κόστα Ρίκα

5. Palazzo Di P – 5* Star Villa, Ζάκυνθος, Ελλάδα

6. VillaCasa-7 Marbella, Marbella, Ισπανία

7. Villa Ziba Seminyak Bali, Seminyak, Ινδονησία

8. Villa Mawar Bali – 5 Star Luxury, Cepaka Village, Canggu, Ινδονησία

9. Parliament Sq 5, Royal Mile, Edinburgh, Βρετανία

10. Villa Seminyak, Ινδονησία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας