Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γιόρτασε ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD), τη συμπλήρωση των 30 Χρόνων επιτυχούς δραστηριότητάς του στην Ελλάδα.

Σε αυτή, παρουσιάστηκε η πορεία του Φορέα, όπου από το 1987 έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τα σπουδαιότερα έργα υποδομής της χώρας, αλλά και να αναβαθμίσει συνολικά την έννοια της Ποιότητας με περισσότερες από 10.000 πιστοποιήσεις σε ποικίλους τομείς. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη στροφή που πραγματοποίησε ο Φορέας στο εξωτερικό η οποία ξεκίνησε το 2005 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πλέον οι επιθεωρητές του βρίσκονται σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας ελληνική τεχνογνωσία και υπογράφοντας την ασφάλεια κτιρίων, συστημάτων, έργων υποδομής και εγκαταστάσεων.

Τη λαμπερή εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, άνοιξαν με τις ομιλίες τους ο Γεώργιος Κεχριμπάρης, Μέλος ΔΣ TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Regional Manager Middle East TÜV NORD GROUP, ο Υves Schoen, Regional Manager Europe & Πρόεδρος ΔΣ TÜV HELLAS και ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο κ. Γ.Κεχριμπάρης δήλωσε: «Η μεγαλειώδης και μαζική συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 30 χρόνια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), πέρα από το γεγονός ότι με συγκίνησε καθότι είμαι από την αρχή σε αυτό το ταξίδι των 30 χρόνων, κυρίως με κάνει υπερήφανο γιατί βλέπω τη συνολική αναγνώριση της προσπάθειας του Φορέα μας να προάγει όλα αυτά τα χρόνια την έννοια της Ποιότητας στη Χώρα μας, αλλά και γιατί πάνω απ’ όλα αποτελεί την επιβράβευση της αδιαμφισβήτητης αντικειμενικότητας και κυρίως του ήθους που μας χαρακτήρισε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.»

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του εορτασμού ο  Πρόεδρος του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp, προχώρησε στην απονομή Χορηγίας προς το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», έναν μην κερδοσκοπικό οργανισμό, πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν περισσότερα από χίλια ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ολοκληρώθηκε με cocktail gala υπό τους ήχους live jazz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας