Η διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τις επιχειρήσεις για την από κοινού δημιουργία γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης θα είναι το αντικείμενο εργασίας του 10ου  Διεθνούς Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης  ICEIRD 2017 (International Conference for Entrepreneurship, Innovation and Regional Development) που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.


Ως Συνέδριο καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας και την έμπρακτη διασύνδεση του πανεπιστημίου με τη βιομηχανία. Το Συνέδριο διαρθρώνεται γύρω από τρεις θεματικές ενότητες που είναι η έρευνα, η συμπαραγωγή και η εμπορευματοποίηση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και πανεπιστημίων.

«Προτεραιότητα της εποχής είναι πλέον η διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τις επιχειρήσεις ώστε η επιστημονική έρευνα να μπορεί να μετουσιωθεί σε υπαρκτό προϊόν που να καλύπτει πραγματικές ανάγκες της αγοράς», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Συνεδρίου και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής σε θέματα έρευνας και καινοτομίας στο CITY College-International Faculty of the University of Sheffield Καθ. Παναγιώτης Κετικίδης.

Προσελκύοντας ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, knowledge transfer officers και επενδυτές από όλο τον κόσμο, το Συνέδριο ICEIRD που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά καταλαμβάνει ηγετική θέση στην Ευρώπη μεταξύ των συνεδρίων που σχετίζονται με τηv Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.iceird.eu ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310257813 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και e-mail contact@iceird.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας