ΤΕΥΧΟΣ #146

    0
    ΤΕΥΧΟΣ #146

    ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    • Chef Focus: – ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΧΙΛΙΑΔΑΚΗ

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • DIPS-DRESSINGS
    • BIOΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
    • THE CLINK: ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

    Cover story

    3 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

    TRENDS

    • 3D FOOD PRINTERS
    • ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    • Η ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ… ΑΛΛΙΩΣ
    • CHEERS: Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΤΟ SLOW FOOD ΚΑΙ COCKTAILS

    OPERATIONS

    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ
    • ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
    • 5+1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
    • MINDSET: Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
    • COVID-19 ΚΑΙ EΣΤΙΑΤΟΡΙΑ