Το πολυαναμενόμενο InterContinental Crete άνοιξε τις πόρτες του στις 17 Ιουνίου, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο, καθώς είναι το μοναδικό InterContinental στην Κρήτη και το δεύτερο που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους. To ξενοδοχείο είναι στρατηγικά τοποθετημένο κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής του Αγίου Νικολάου και με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, το InterContinental Crete αποτελεί κοινό εγχείρημα των IHG Hotels & Resorts, Hines και Henderson Park, και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Y&T Daskalantonakis Knossians Group.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 199 δωμάτια και σουίτες, πολλές από τις οποίες έχουν ιδιωτική πισίνα και connected χώρους, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών για κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 3ΧΝ Architects και Diarchon Architects συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με παραδοσιακές κρητικές επιρροές, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας με art curation από τη Νικομάχη Καρακωστάνογλου.
Το InterContinental Crete προσφέρει μια υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τρία εξαιρετικά εστιατόρια, υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin Executive Chef Νίκου Ρούσσου.
Το άνοιγμα του InterContinental Crete είναι το δεύτερο εγχείρημά μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Η συνεργασία μας με την InterContinental Hotels & Resorts, έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς, επισφραγίζει την δέσμευσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Κρήτης, ενός προορισμού με μεγάλη τουριστική παράδοση”, δήλωσε ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece.
Οι Τίνα & Γιάννης Δασκαλαντωνάκης ανέφεραν: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το InterContinental Crete στους διακεκριμένους επισκέπτες μας. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου του Knossians Group, το ξενοδοχείο αυτό αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πολυτελείς και αξέχαστες εμπειρίες. Το InterContinental Crete όχι μόνο επεκτείνει το αποτύπωμά μας στην περιοχή, αλλά και ενσωματώνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά της Κρήτης. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες σε έναν προορισμό όπου η φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης συναντά τη διαχρονική γοητεία του νησιού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας