Το έργο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βράβευσε ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιάς – Πολιτείας σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Domotel Kastri την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Σε μία κίνηση αναγνώρισης της σημαντικής αποστολής του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, ο Ρ.Ο. Κηφισιάς – Πολιτείας απένειμε βραβείο στην Πρωτοβουλία, το οποίο παρέλαβε ο Μιχάλης Τσαούτος, αντιπρόεδρος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΕΨΑ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Τσαούτος ενημέρωσε το κοινό για τους στόχους και τις νέες δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας και προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενισχύσουν το έργο του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην προώθηση ενός νέου μοντέλου επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομία που θα στηρίζεται και θα στηρίζει επιχειρήσεις που διατηρούν το τρίπτυχο της ιδιοκτησίας, βάσης και δραστηριότητας εντός ελληνικών συνόρων.

Με 34 μέλη, μεταξύ των οποίων ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχει ως στόχο την ανάδειξη της υψηλής προστιθέμενης αξίας και του σημαντικού ρόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας, τη μείωση της ανεργίας και τη διατήρηση του εθνικού πλούτου στη χώρα.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Νιτσιάκος, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζαγόρι, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη, Brava, ΕΖΑ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία  Βαρβαγιάννη, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aυγά Βλαχάκη, Χαΐτογλου, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Cretan Mill.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας