Διανύοντας περίοδο ανάπτυξης και μετασχηματισμού, η Elvida Foods παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη εταιρική κουλτούρα της που τοποθετεί τους ανθρώπους της στο επίκεντρο. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην ετήσια κοπή της πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πρωτότυπα διαμορφωμένο χώρο του προαυλίου του εργοστασίου της εταιρείας και το σύνθημα “Μαζί Φτιάχνουμε το Αύριο” αποτέλεσε το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών -για πρώτη φορά- και οι 200 εργαζόμενοι της Elvida. Παλιοί και νέοι συνάδελφοι γιόρτασαν μαζί, ενημερώθηκαν για τα σχέδια και τους στόχους της εταιρείας, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να δικτυωθούν, να διασκεδάσουν με μουσική και μια σειρά δραστηριοτήτων, και φυσικά να απολαύσουν φαγητό από τις σειρές προϊόντων της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία στα παλαιά μέλη της ομάδας, τα οποία συμπλήρωσαν 10, 15 και 20 χρόνια εργασίας, αναγνωρίζοντας έτσι την μακρόχρονη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.
Η Γενική Διευθύντρια της Elvida Foods, κα. Γιάννα Καραμήτσα, η οποία από τον Απρίλιο του 2023 ηγείται της προσπάθειας της εταιρείας για μετασχηματισμό και περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην αγορά, ανέφερε σχετικά: “H εκδήλωση αυτή θέλουμε να σηματοδοτήσει την ανανεωμένη μας εταιρική κουλτούρα που στο επίκεντρό της έχει τους ανθρώπους μας. Επιλέξαμε ο τόπος της εκδήλωσης να είναι ο χώρος που εργαζόμαστε στην καθημερινότητά μας, ώστε, όσο γίνεται, να μην λείπει κανείς από εμάς. Έχοντας λοιπόν συγκεντρωθεί για πρώτη φορά όλοι μαζί, εδώ, στο προαύλιο της εταιρείας μας, είναι ευκαιρία να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που το πάθος και η δέσμευσή σας, συνεχίζουν να μας εμπνέουν καθημερινά”.
H Elvida Foods είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με ιστορία 22 χρόνων. Είναι η εταιρεία η οποία κάτω από την εμπορική επωνυμία “Ελληνικός Γύρος” έθεσε τις βάσεις για τη βιομηχανική παραγωγή γύρου σε εθνικό επίπεδο και που όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας του προϊόντος, ως προς τη γεύση και την ποιότητα. Είναι η εταιρεία που εκπαίδευσε κι επέβαλλε στη σχετική αγορά, τη διακίνηση του γύρου σε κατεψυγμένη μορφή για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.
Σήμερα, η Elvida Foods δραστηριοποιείται εμπορικά στην αγορά (χονδρικής και λιανικής) με τις επωνυμίες Hellenic Gyros, Nostimost, Devesa, διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Περιστέρι Αττικής, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 20 χώρες. Η παραγωγή όλων των προϊόντων της εταιρείας γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO22000:2018 και ISO14001:2015, καθώς και των διεθνών πιστοποιήσεων IFS και BRC. Το 2022 βραβεύτηκε από το Υπουργείο Εργασίας για τις πολιτικές πρόσληψης και επιμόρφωσης των εργαζομένων της, ενώ το 2023 βραβεύτηκε ως Meat Company of the Year.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας