Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τη FOOD EXPO 2018 που και φέτος αναδεικνύεται η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιβεβαιωμένη είναι η συμμετοχή για 800 εκθέτες ενώ ο τελικός αριθμός πρόκειται να ξεπεράσει τους 1200, από τους οποίους οι 250 προέρχονται από το εξωτερικό.

Η Food expo είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο καθώς πολύ γρήγορα έχει αυξήσει το εκθεσιακό της μέγεθος κατά 500%  και τον αριθμό των εκθετών της κατά 300%.

Η έκθεση για το 2018 θα φιλοξενηθεί 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo και όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως θα ξεπεράσει σε μέγεθος και εμπορική αποτελεσματικότητα κάθε ρεκόρ των προηγούμενων χρόνων. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι Έλληνες εκθέτες αναμένεται να φτάσουν και πιθανότατα θα ξεπεράσουν τους 950 ενώ οι ξένοι τους 250, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον που έχουν ήδη εκδηλώσει εκατοντάδες επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς για να συμμετάσχουν, δηλώνει φανερά την αποτελεσματικότητα της FOOD EXPO.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας