Νέο δρομολόγιο από Δρέσδη για Αθήνα, 2 φορές την εβδομάδα, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Germania για το  2018. Η περίοδος των δρομολογίων θα είναι Μάιος – Οκτώβριος 2018. 

Ο κος Claus Altenburg, Director of Sales της Germania, δήλωσε ότι η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για την Ελληνική Αγορά μας υποχρεώνει να δρομολογήσουμε και ένα τρίτο αεροσκάφος για το 2018 τύπου Boeing 737-700 ώστε να καλύψουμε τις αυξημένες ταξιδιωτικές ανάγκες και για τα Ελληνικά νησιά αλλά και για την Αθήνα.

Οι πτήσεις απλής μετάβασης θα διατίθενται από €69 μαζί με φόρους αεροδρομίων και θα είναι διαθέσιμες σύντομα στα συστήματα κρατήσεω

Η Germania είναι γερμανική αυτόνομη αεροπορική εταιρεία με παρουσία και δραστηριότητα που ξεπερνά τα 30 χρόνια. Η εταιρεία με τα χαρακτηριστικά πράσινα και άσπρα χρώματα, πετά σε κοντινούς και μεσαίων αποστάσεων προορισμούς, μεταφέροντας περισσότερους από 2,8 εκ. επιβάτες ετησίως. Η Germania προσφέρει συνδέσεις από 20 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην Ευρώπη σε περισσότερους από 55 προορισμούς στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή. Αντιστρέφοντας τις κοινές πρακτικές του αεροπορικού κλάδου, η Germania συνεχίζει να προσφέρει στις πτήσεις της σνακς, αναψυκτικά ποτά, περιοδικό Τύπο και επιτρέπει τουλάχιστον 20 κιλά χειραποσκευής χωρίς χρέωση. Η Germania εκτελεί προγραμματισμένες, τσάρτερ και ad-hoc πτήσεις. Μαζί με την Germania Flug AG – συνδεδεμένο μέλος του δικτύου της Swiss, η Germania αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα στόλο 26 αεροσκαφών. Η Germania Technik Brandenburg έχει την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του στόλου.  Στην Ελληνική Αγορά o Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Germania είναι η Top Kinisis Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας