Η Google ανακοίνωσε ότι έχει προσθέσει νέες λειτουργίες, που θα βοηθήσουν τους χρήστες να προγραμματίσουν τα ταξίδια, τις πτήσεις και τη διαμονή τους για τις διακοπές ή τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτά αφορούν από το πως μπορεί ο χρήστης να εξοικονομήσει χρήματα ή να παρακολουθήσει τις τιμές για έναν συγκεκριμένο προορισμό. Η Google έχει δοκιμάσει πολλές από αυτές τις λειτουργίες τον περασμένο μήνα, οπότε ίσως αυτές να μην είναι κάτι το νέο σε μερικούς από τους χρήστες.

Έτσι, εμφανίζεται πλέον ένα παραθυράκι με τη λέξη “συμβουλές” στα αποτελέσματα αναζήτησης πτήσεων, για να δείξει στους χρήστες τρόπους για να εξοικονομήσουν χρήματα για το ταξίδι που επιλέγουν. Η Google αναφέρει ότι χρησιμοποιεί “μηχανική μάθηση και στατιστική ανάλυση ιστορικών δεδομένων όλων των διαθέσιμων πτήσεων και οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν μέσω αυτών για να δουν πότε είναι καλύτερο για αυτούς να κάνουν κράτηση των πτήσεών τους”.

Τέλος, η Google εγκαινίασε μια μπάρα ρύθμισης τιμών για τα φίλτρα αναζήτησης ξενοδοχείων τόσο στην έκδοση για υπολογιστή όσο και για κινητά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας