Στη Διεθνή Έκθεση ΙΜΕΧ 2017 η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου συμμετείχε και πάλι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).

Ο HAPCO εκπροσωπήθηκε από την κ. Κωνσταντίνα Μαμαδά, μέλος Δ.Σ, και τη συμμετοχή υποστήριξαν η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ, κ. Σίσσυ Λυγνού, και ο Ταμίας του Συνδέσμου, κ. Δημήτρης Παλιούρας. Συν εκθέτης του HAPCO ήταν το RODOS PALACE.

Στόχος του Συνδέσμου κατά τη φετινή παρουσία του στην έκθεση, ήταν η ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της χώρας στην Διεθνή Αγορά και η προσέλκυση διεθνών συνεδρίων και  άλλων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των εκπροσώπων του HAPCO, η κίνηση στο περίπτερο από  ξένους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, δημιουργώντας προσδοκίες για ανοδική πορεία στο πλήθος των συνεδρίων και εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν στην Ελλάδα.

Επίσης, στο περιθώριο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου της EFAPCO (European Federation of Associations of Professional Congress Organizers), στην οποία ο HAPCO εκπροσωπήθηκε από τη Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κ. Λυγνού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας