Ποδαρικό με πολλά εύσημα και με καλή θέση στην πρώτη δεκάδα έκανε η Ελληνική Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας, της οποίας περήφανος χορηγός είναι η Artozyma, κατά την πρώτη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αρτοποιίας (Coupe du Monde de la Boulangerie), τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη διοργάνωση αγώνων Ψωμιού στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 20 με 22 Ιανουαρίου 2024.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας διαγωνίστηκε στις 20 και 21 Ιανουαρίου με προπονητή τον Παναγιώτη Καλιώτη και τους παίκτες Σείριο Καίσαρη, Γιάννη Δρόσο και Νίκο Κορφιάτη, κατακτώντας την έβδομη θέση παγκοσμίως και κερδίζοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κριτική επιτροπή η οποία ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, έκανε ειδική αναφορά στην ελληνική παρουσία χαρακτηρίζοντας την “μια ομάδα καλά οργανωμένη και με πάθος για αυτό που κάνει”.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος και δημιουργός του Παγκόσμιου πρωταθλήματος και της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας, Christian Vabret δήλωσε ότι η πρώτη παρουσία της ελληνικής ομάδας ξεπέρασε τις προσδοκίες του.

Η επόμενη συνάντηση της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, θα γίνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο 24-26 του 2024, στο πλαίσιο του Bakery Lab και του 6ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού, που πραγματοποιούνται στην Artozyma 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας