Το ελληνικό παράρτημα της Παγκόσμιας Ένωσης Ιδιοκτητών και Πιλότων Αεροσκαφών, AOPA Hellas, στηρίζει έμπρακτα το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων «διαφημίζοντάς» το στον διαδικτυακό της ιστότοπο. Συγκεκριμένα η Ένωση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 31 χρόνια στον χώρο της Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα, προτείνει τον αερολιμένα Ιωαννίνων ως σημείο εισόδου και εξόδου για αεροσκάφη που εισέρχονται/εξέρχονται από/προς την χώρα.
Η οδηγία αυτή, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σχεδόν αμέσως μετά την εγκατάσταση του πάρκου καυσίμων της BP, αποτελεί μία σημαντική προβολή και διαφήμιση του αεροδρομίου στους ιδιοκτήτες και πιλότους μικρών αεροσκαφών ανά την Ευρώπη, οι οποίοι κυρίως κατά τους θερινούς μήνες επισκέπτονται την Ελλάδα και συμβουλεύονται την AOPA πριν το ταξίδι τους.
Ήδη, τα πρώτα αποτελέσματα που έχει αποφέρει η παραπάνω δημοσίευση καθώς και η εγκατάσταση του ανεφοδιαστικού σταθμού με δύο τύπους αεροπορικού καυσίμου, είναι θεαματικά καθώς σχεδόν καθημερινά στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων σημειώνονται κινήσεις μικρών αεροπλάνων, ιδιωτικών τζετ και ελικοπτέρων.
Δεδομένου πως η θερινή σεζόν είναι ακόμη στην αρχή, η επικείμενη κίνηση τους επόμενους μήνες αναμένεται να αυξηθεί. Σημειώνεται δε, πως οι κάτοχοι ιδιωτικών αεροσκαφών αποτελούν μία ιδιαίτερη και ευκατάστατη μερίδα τουριστών, οι οποίοι συνεχώς αναζητούν νέους και εναλλακτικούς προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας