Η Creta Farms εμπλουτίζει την σειρά αλλαντικών της, με τα «Παραδοσιακά» χωριάτικα λουκάνικα, λανσάροντας δύο νέους κωδικούς, τα πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα με γευστικές επιρροές από τη Μακεδονία και τα γεμιστά λουκάνικα με γραβιέρα, που μας «ταξιδεύουν» στις μοναδικές γεύσεις της Κρήτης. Τα χωριάτικα λουκάνικα της Creta Farms αποτελούν την πιο παραδοσιακή κατηγορία αλλαντικών της εταιρείας, με ποικιλία συνταγών και γεύσεων από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η σειρά αλλαντικών της Creta Farms συγκεντρώνει παραδοσιακές συνταγές εδώ και αρκετά χρόνια από όλη την Ελλάδα έχοντας κερδίσει γευστικά και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές με τις πρώτες γεύσεις της να αποτελούν τα χωριάτικα λουκάνικα με μυρωδικά από την Κρήτη και τα χωριάτικα λουκάνικα με πράσο από τα Τρίκαλα. Η αλλαντοβιομηχανία είναι πλέον έτοιμη να προσθέσει δυο ακόμα γευστικές επιλογές, διασφαλίζοντας πάντοτε την εξαιρετική ποιότητα.

Οι δύο νέες γεύσεις αποτελούν μια κατηγορία με έντονο τοπικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα:

-Τα νέα παραδοσιακά πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα, προέρχονται από μια αγαπημένη συνταγή από τη Μακεδονία, ιδανική για όσους απολαμβάνουν τις έντονες γεύσεις, η οποία ισορροπεί το υψηλής ποιότητας χοιρινό κρέας με τη σπιρτάδα του πιπεριού προσφέροντας μια ιδιαίτερη και ευχάριστα καυτερή γεύση για τους λάτρεις του είδους. Το προϊόν συνδυάζεται με μια υπέροχη ποικιλία από μεζεδάκια που συντροφεύει μια παγωμένη μπύρα ή ένα υπέροχο ούζο.

-Τα νέα παραδοσιακά πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα με Κρητική Γραβιέρα ΠΟΠ αποτελούν τη δεύτερη νέα γευστική πρόταση της Creta Farms. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς κρητικών γεύσεων, όπου η κρητική συνταγή των λουκάνικων συνδυάζεται με τη μοναδική γεύση της κρητικής γραβιέρας. Αποτέλεσμα της εν λόγω γευστικής δημιουργίας είναι ένα προϊόν με πολύ πλούσια και γεμάτη γεύση που κάθε φορά που το δοκιμάζεις «σε ταξιδεύει» στα χωριά της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας