Η Ryanair ανακοίνωσε την πρόσληψη 45 νέων πιλότων. O Chief Pilot της Ryanair, Ray Conway τους παρουσίασε μαζί με τα «φτερά» τους σε μια εκδήλωση στα γραφεία της Ryanair στο Δουβλίνο. Ο συνολικός αριθμός των πιλότων που έχουν προσληφθεί από την εταιρία από την 1η Ιανουαρίου του έτους που διανύουμε, ξεπερνάει τους 860.

Ο Ray Conway, Chief Pilot της Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair συνεχίζει να προσλαμβάνει και να εκπαιδεύει τους καλύτερους πιλότους σε εβδομαδιαία βάση, καθώς ο στόλος και η διεθνής ομάδα των πιλότων μας αναπτύσσεται συνεχώς.

Οι εργαζόμενοι που «πετούν» για τη Ryanair είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους και δεν είναι έκπληξη το οτι συνεχίζουμε να προσελκύουμε εκατοντάδες πιλότους οι οποίοι κάνουν αίτηση στην Ryanair ερχόμενοι από άλλες αεροπορικές εταιρίες, και αποφασίζουν να εργαστούν για τη Ryanair για την ηγετικές στον τομέα της αποδοχές, τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, την ασυναγώνιστη εργασιακή εξέλιξη και τα νέα αεροσκάφη.

Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τους 45 νέους πιλότους της Ryanair σήμερα, αυξάνοντας τον αριθμό τους σε 255 μόνο για τους τελευταίους 3 μήνες, και 867 για όλο το έτος που διανύουμε. Ανυπομονώ να καλωσορίσω πολλούς περισσότερους καθώς διευρύνουμε το δικτυό μας και ο στόλος μας και οι αριθμοί των επιβατών μας θα αυξάνονται συνεχώς τους επόμενους μήνες και έτη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας