Η τελευταία πρόταση για μια μοναδική γευστική εμπειρία έρχεται από το ξενοδοχείο Neoma και έχει όνομα: Let’s Bubble! Η αρχική ιδέα ήρθε από τους ίδιους τους πελάτες του ξενοδοχείου, που παρά το κρύο του χειμώνα, επέμεναν να επισκεφθούν το rooftop του Neoma για να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους.

Η έμπνευση ήρθε από ένα ταξίδι του ιδιοκτήτη στο εξωτερικό και έτσι, μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου προσγειώθηκαν στο rooftop του Neoma τρία υπέροχα ιγκλού, μέσα στα οποία οι καλεσμένοι μας μπορούν να πιούν τον καφέ τους ή τα κοκτέιλ τους και να γευθούν το μενού του εστιατορίου μας.

Τα ιγκλού είναι κατασκευασμένα από διάφανο υλικό, επιτρέποντας την απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ κάθε ιγκλού μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Η θερμοκρασία του ρυθμίζεται από τους καλεσμένους, οι οποίοι γευματίζουν και δειπνούν με απόλυτη ιδιωτικότητα και με οποιεσδήποτε εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

«Αρχικά είχαμε αποφασίσει η ταράτσα μας να υποδέχεται τους επισκέπτες μας μόνο τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η αγάπη και η προτίμηση του κόσμου, τόσο των πελατών που διαμένουν όσο και επισκεπτών μας, μας πήγε ένα βήμα παρακάτω. Αρχίσαμε να ψάχνουμε για μία κατασκευή που να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες μας τη θέα μας και τις γεύσεις του εστιατορίου μας, χωρίς καμία έκπτωση, και παράλληλα να συμβαδίζει με τον περιβάλλοντα χώρο και την αισθητική του κτηρίου μας αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία μας. Εύκολες λύσεις δεν υπήρχαν. Βρήκαμε όμως την ιδανική και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι με τα τρία ιγκλού μας, τα τρία bubbles μας, όπως τα λέμε μεταξύ μας.» είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Το rooftop του ξενοδοχείου υποδέχεται τους διαμένοντες πελάτες αλλά και τους εξωτερικούς επισκέπτες και το εστιατόριο είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, με μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από κοκτέιλ και κρασιά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας