Σε συνέχεια της IMEX Frankfurt 2024, το Makedonia Palace και η World Hotels, διοργάνωσαν ένα FAM Trip, προσκαλώντας 18 κορυφαίους buyers διοργάνωσης συνεδρίων από ΗΠΑ και Καναδά στη Θεσσαλονίκη. Οι εκπρόσωποι των Arrowhead Conferences & Events, FELD Entertainment, Inc., HelmsBriscoe, Prestige Global Meeting Source, Alpine Adventures, Maritz, ConferenceDirect, HPN Global, LamontCo, Strategic Site Selection και Languages Canada είχαν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» τη Θεσσαλονίκη μέσα από ιστορικές και γαστρονομικές περιηγήσεις, που συνδυάστηκαν με γευσιγνωσία κρασιού, και να βιώσουν την αυθεντική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας διαμένοντας στο Makedonia Palace και απολαμβάνοντας ένα μοναδικό δείπνο στο Salonika Restaurant του ξενοδοχείου, το οποίο είχε επιμεληθεί ο βραβευμένος Chef Evangelou.
To εν λόγω FAM Trip ήταν μία πρωτοβουλία του Makedonia Palace, για να παρουσιάσει πέρα από το ίδιο το ξενοδοχείο, και τη Θεσσαλονίκη ως προορισμό σε νέες αγορές.
Το Makedonia Palace είναι μέλος της BWH Hotels και του brand WorldHotes Luxury Collection πάνω από ένα χρόνο, μια συνεργασία που διευρύνει με επιτυχία την παρουσία του ξενοδοχείου και του προορισμού σε νέους πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας