Στην 4η διοργάνωση της Έκθεσης GREKLAND PANORAMA, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmaessen από αύριο 17 έως την Κυριακή 19 Μαρτίου και ενσωματώνεται στην πρώτη έκθεση Mediterranean Panorama, θα συμμετάσχει ο ΕΟΤ.

Το περίπτερο της Ελλάδας, εντός του οποίου θα λειτουργήσει και το ειδικότερο περίπτερο του ΕΟΤ, θα αναπτυχθεί σε χώρο μεγαλύτερο των 4.000 τ.μ. και θα κατέχει το 65% του συνολικού εκθεσιακού χώρου της Mediterranean Panorama.

Στην Mediterranean Panorama 2017, που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στη Σουηδία και μία από τις δυναμικότερες στην Σκανδιναβία, θα συμμετάσχουν οι σημαντικότεροι T.Os της σκανδιναβικής αγοράς (TUI NORDIC, APOLLO KUONI, VING, κ.λπ.), περισσότεροι από 66 Έλληνες έκθετες (Περιφέρειες, Δήμοι, Σύλλογοι, ξενοδοχειακές εταιρείες κ.ά.), αεροπορικές εταιρείες, καθώς και έντεκα Τουριστικοί Οργανισμοί μεσογειακών κρατών.

Την πρώτη μέρα (17 Μαρτίου), η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ κατά τη διάρκεια των άλλων δύο (18 – 19 Μαρτίου) θα είναι ανοικτή και για το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας