Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου παρουσίαση της Πάτμου στο ξενοδοχείο Titania των Αθηνών. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί το ιδιαίτερα κατανυκτικό Πάσχα στο νησί, καθώς και οι εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2017.

Επίσης παρουσιάστηκε η συνολικότερη υποδομή (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιχειρήσεις, υποδομές τουρισμού κ.ά.), αλλά και η δυναμική της Πάτμου. Οι ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και οι εταιρείες κρουαζιέρας και yachting που δραστηριοποιούνται στην Πάτμο, παρουσίασαν τα δρομολόγια και τους στόχους τους για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού.

Τέλος, παρουσιάστηκαν οι εναλλακτικές δραστηριότητες με τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο πάτερ Πλάτων Κρικρής εκπροσωπώντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του Σύριζα κ. Δημήτριος Γάκης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου  κ. Μάνος Κόνσολας τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού βουλευτής κ. Γεώργιος Αμυράς, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της πολιτικής επιτροπής  της ΝΔ κ. Ιωάννης Παππάς, ο πρόεδρος του ελληνικού δικτύου μικρών νήσων κ. Ελευθέριος Κεχαγιόγλου, ο κ. Θεολόγος Μαυρουδής, πρόεδρος του συλλόγου απανταχού Πατμίων “Εμμανουήλ Ξάνθος ο Φιλικός”, ο κ. Ελευθέριος Χρυσοχόος, γραμματέας του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης κ.ά.

Πολύ σημαντική για την ουσιαστική επιτυχία της εκδήλωσης ήταν και η παρουσία εκπροσώπων από τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας, εκπρόσωπων εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ και travel bloggers.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου, το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και τον Σύλλογο Επιτηδευματιών Πάτμου “Η Ανάπτυξη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας