Με το άνοιγμα των εγγραφών ξεκινάει το κορυφαίο και άκρως επιτυχημένο γεγονός αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, «Santorini Experience», το οποίο πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, μεταξύ 5-7 Οκτωβρίου 2018.

Santorini Experience
Santorini Experience_running photo by Loukas Hapsis

Το φετινό Santorini Experience για πρώτη φορά συνεργάζεται με την Travelotopos Ltd στο κομμάτι των εγγραφών με τον πιο καινοτόμο πάροχο λύσεων λογισμικού στον τομέα του τουρισμού. Από την ίδρυσή της το 2014 μέχρι σήμερα, έχει αναπτύξει τέσσερα συστήματα κρατήσεων που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουρισμού με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από τον τουριστικό κλάδο. Το 2016 στα Βραβεία Τουρισμού βραβεύτηκε ως «καλύτερη νέα λύση για τον τουρισμό».

Στόχος και του φετινού «Santorini Experience» είναι να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών, καθώς στο περσινό έλαβαν μέρος αθλητές από 40 κράτη. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τα προνομιακά πακέτα και την ευκολότερη πρόσβαση των συμμετεχόντων στο νησί της Σαντορίνης.

Santorini Experience
Santorini Experience_swimming photo by Elias Lefas

Η φετινή διοργάνωση έχει ενταχθεί στο Global Swim Series (GSS) (που αριθμεί περισσότερους από 131 κολυμβητικούς αγώνες). Με τον τρόπο αυτό όλοι οι κολυμβητές που συμμετέχουν στο «Santorini Experience» αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες του GSS θα έχουν μια παγκόσμια κατάταξη. Η αξιολόγησή τους θα υπολογίζεται ισότιμα από την συμμετοχή και την ταχύτητα των αθλητών στους αγώνες. Σε όσο περισσότερους αγώνες λαμβάνουν μέρος, τόσο πιο η υψηλή θα είναι και η κατάταξή τους. Αντίστοιχα, το «Santorini Experience» έχει ενταχθεί στην παγκόσμια κοινότητα του World’s Marathons (που αριθμεί περισσότερους από 3.968 αγώνες τρεξίματος παγκοσμίως).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.santorini-experience.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας