Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, κυρίας Άννας – Μαρίας Παπαδημητρίου και του Γιώργου Ζαφείρη, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ένωσης ενημερώθηκε επίσημα για το φλέγον και επίκαιρο θέμα της καταλληλότητας των υδάτων των παραλιών της Μαγνησίας.

Συζητήθηκαν, επίσης, το πολύ σημαντικό θέμα της αναγκαιότητας προβολής της περιοχής για αποκατάσταση της κακής φήμης , καθώς και γενικότερα θέματα που αφορούν στην περιοχή.

Επισυνάπτουμε την επίσημη ανακοίνωση για την ποιότητα των νερών, από την Διεύθυνση Υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ελπίζοντας πως θα τεθεί σύντομα ένα τέλος στο γαϊτανάκι των ανακοινώσεων, που δεν ξέρουμε ποιον και τι εξυπηρετεί και το μόνο που επιφέρει είναι καταστροφή.

Σημειώνουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς για πιστοποιημένους ελέγχους (πιστοποιημένη υδροληψία και εργαστήρια) είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Δ/νση Υδάτων και οι Δήμοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας