Ως ένας από τους 7 προορισμούς που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση κρατήσεων από τη Γερμανία για διακοπές το καλοκαίρι του 2017, αναδεικνύεται η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έρευνα της Opodo.

Η Θεσσαλονίκη είναι η νέα προσθήκη στο top 10 των ανερχόμενων προορισμών για τους Γερμανούς αυτό το καλοκαίρι, με πρώτους προορισμούς τη Μαγιόρκα, τα Λονδίνο και τη Λισαβόνα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία άντλησε στοιχεία κρατήσεων από την περίοδο Ιανουάριος-Απρίλιος 2017 που αφορούσαν ταξίδια από τις 22 Ιουνίου έως τις 12 Οκτωβρίου 2017, το κόστος ταξιδίου στις Βαλεαρίδες είναι χαμηλότερο κατά 10% από πέρυσι (214 ευρώ), ενώ και οι υπόλοιποι Ισπανικοί προορισμοί, κατά μέσο όρο, είναι φθηνότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ενδιαφέρον των Γερμανών για διακοπές στην τουρκική ριβιέρα παραμένει ακλόνητο, αφού η Αττάλεια εμφανίζεται στο top10 των ανερχόμενων προορισμών με αύξηση της ζήτησης κατά 124%. Στην κατάταξη ακολουθούν η Όλμπια στη Σαρδηνία (+101%) και το  Εδιμβούργο (+99%).

Δείτε τους ανερχόμενους καλοκαιρινούς προορισμούς στη Γερμανική αγορά:

1. Πάλμα ντε Μαγιόρκα

2. Λονδίνο

3. Λισαβόνα

4. Βαρκελώνη

5. Ιστανμπούλ

6. Αττάλεια

7. Θεσσαλονίκη

8. Βερολίνο

9. Μάλαγα

10. Δουβλίνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας