Η ανάπτυξη 20 ξενοδοχειακών μονάδων, εντός της επόμενης 10ετίας, στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, προβλέπεται στη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Wyndham Hotel Group και της Zeus International.

Η συνεργασία των δύο πλευρών, έχει ως αφετηρία τη λειτουργία του Wyndham Grand Athens, το οποίο ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο τον Δεκέμβριο του 2016 – αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα.

Ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group, δήλωσε πως «στόχος της συνεργασίας με τη Zeus International αποτελεί η όλο και μεγαλύτερη παρουσία των brands μας στην Ελλάδα».

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, τα επόμενα ξενοδοχεία, τα οποία θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα εντός του 2017, είναι το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort. Τη σκυτάλη θα πάρουν το 2018, το Wyndham Garden Attica Riviera και το Ramada Plaza Attica Riviera.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε από την πλευρά του, ότι «η νέα συνεργασία πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα, καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας