Με καθολική συμμετοχή των συνεργατών της EURIMAC A.E, έγινε στη Θεσσαλονίκη το 1ο πανελλήνιο συνέδριο αντιπροσώπων των ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ.


Το πρωί του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου, οι συνεργάτες που ήρθαν από την Ορεστιάδα μέχρι την Ρόδο, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της EURIMAC A.E. (Βι. Πε. Σταυροχωρίου, Κιλκίς), όπου είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα “μυστικά” παραγωγής της ιστορικής μάρκας ζυμαρικών.

Ακολούθησαν όλη τη διαδικασία της καθετοποιημένης παραγωγής των ζυμαρικών, από το μύλο έως και τις αποθήκες έτοιμου προϊόντος, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής αλλά και στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και ιχνηλασιμότητας των προϊόντων.

Το απόγευμα του Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος, κύριο Γιώργο Μούτσιανο, αναλ

υτικά, τόσο με στοιχεία που αφορούν στη μάρκα και στα νέα προϊόντα, όσο και με στοιχεία της αγοράς για την κατηγορία των ζυμαρικών και τις τάσεις της.
Το συνέδριο περιελάμβανε επίσης, παρουσίαση του marketing plan αλλά και της επικοινωνιακής Στρατηγικής ΜΑΚΒΕΛ, σε βάθος τριετίας (2017 -2019), από τον κύριο Δημήτρη Ζακαλκά, υπεύθυνο Εταιρικής Επικοινωνίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του προέδρου της EURIMAC A.E. κυρίου Σταύρου Κωνσταντινίδη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους συνέδρους για την παρουσία τους, τους καλωσόρισε στην οικογένεια ΜΑΚΒΕΛ, δεσμευόμενος ότι η στήριξη των ιστορικών ζυμαρικών στην ελληνική αγορά, θα είναι συνεχής και συνεπής, με στόχο να “καλύψει απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών, που αναζητούν παλιές ελληνικές διατροφικές αξίες, που έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν σήμερα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας