Το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Συνεδριακού Τουρισμού έλαβε η BCD Meetings & Events Greece στα Tourism Awards που αποτελούν τα βραβεία-θεσμό του ελληνικού τουρισμού. 

Η BCD Meetings & Events, ο Παγκοσμίως αναγνωρισμένος ταξιδιωτικός οργανισμός με εξειδίκευση στο χώρο των meetings & events, διοργανώνοντας περισσότερες από 48,000 ετήσιες συναντήσεις διεθνώς και έχοντας ήδη συμπληρώσει δύο χρόνια εκπροσώπησης στην Ελλάδα από τη Mideast Travel Worldwide, συνεχίζει με επιτυχία και αμείωτους ρυθμούς τη δραστηριότητά της στο χώρο. 
 
Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος όπου περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό. Η βραδιά προσέφερε ένα φαντασμαγορικό θέαμα μουσικής και aerial dancing υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πέτρου Κούρτη, γνωστού σε όλους από τη συμμετοχή του στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και για πέμπτη συνεχή χρονιά επιβραβεύτηκαν οι κορυφαίες πρακτικές και οι πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του τουρισμού. 
 
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από ηχηρά ονόματα πανεπιστημιακών, επιφανών προσωπικοτήτων με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας καθώς και subject-matter experts. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη ενώ ανάμεσα στα μέλη ήταν οι κύριοι Γιάννης Μπουτάρης, Theodore Benetatos και Dr. Dimitrios Diamantis. 
 
Η κα Άση Παπαδοπούλου υπεύθυνη της BCD Meetings & Events Greece καθώς και του τμήματος Συνεδρίων κι Εταιρικών Εκδηλώσεων της Mideast Travel Worldwide δήλωσε σε σχετική συνέντευξή της: «Η βράβευση της BCD Meetings & Events Greece από τα Tourism Awards έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, αποτελεί αναμφισβήτητα μία διάκριση που μας κάνει περήφανους και να μην επαναπαυόμαστε. Η BCD Meetings & Events ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης των συνεργατών της ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα των Exclusive Boutique υπηρεσιών που προσφέρει. Λειτουργεί στοχευμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη προσαρμόζοντας ειδική τεχνογνωσία, καινοτόμες προτάσεις και ιδέες προσφέροντας στην Ελληνική αγορά μία νέα εποχή για το Συνεδριακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως την ομάδα μας για την αφοσίωση και το ζήλο που επιδεικνύουν σε κάθε νέα πρόκληση.» 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας