κ. Αγγελική Συνοδινού, Εμπορική Διευθύντρια (Commercial Director), GSA, LOT, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, ΔΑΑ, κ. Νίκος Σοφιάδης, Managing Director, Goldair SA

Η LOT Polish Airlines επαναφέρει τη σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Βαρσοβίας από τις 11 Απριλίου 2024. Τα αεροσκάφη του πολωνικού αερομεταφορέα θα αναχωρούν προς τη Βαρσοβία καθημερινά στις 2:10 μ.μ. Η πτήση προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας έχει αναμενόμενη διάρκεια 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ η πτήση επιστροφής διαρκεί 2 ώρες και 40 λεπτά. Η πτήση από τον  προς το Warsaw Chopin Airport θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Embraer 195, Boeing 737-800, και 737 MAX 8. Η πτήση επιστροφής προς την Αθήνα θα πραγματοποιείται καθημερινά με ώρα αναχώρησης από τη Βαρσοβία 9:30 π.μ.
«Η Βαρσοβία κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό European Best Destinations 2023. Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτή η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, ως ο πιο ελκυστικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, καθώς και η διαθεσιμότητα απευθείας πτήσεων προς την πρωτεύουσα της Πολωνίας, θα ενθαρρύνουν το κοινό να επισκεφθεί την όμορφη χώρα μας και με τα δικά τους μάτια να διαπιστώσουν πόσα πολλά έχουν η Βαρσοβία και οι γειτονικές περιοχές να προσφέρουν» – δήλωσε ο Krzysztof Moczulski, εκπρόσωπος της LOT Polish Airlines.
Οι δρόμοι και τα κτίρια της Βαρσοβίας είναι πλούσια σε ιστορία. Μια μόνο επίσκεψη σίγουρα δεν αρκεί για να εξερευνήσει ο επισκέπτης την πόλη στο σύνολό της. Η Βαρσοβία είναι παράλληλα ένας σημαντικός οικονομικός, πολιτικός, επιστημονικός και πολιτιστικός κόμβος – στο Βασιλικό Κάστρο μπορείτε να θαυμάσετε πίνακες του Ρέμπραντ και του Καναλέτο και να ανακαλύψετε τη γοητεία της προπολεμικής πόλης, επισκεπτόμενοι την περιοχή Praga της Βαρσοβίας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε μια περιήγηση με τα πόδια στη νεότερη Παλαιά Πόλη του κόσμου. Το καλοκαίρι, μπορείτε να χαλαρώσετε στις μοναδικές φυσικές παραλίες της Ευρώπης στην καρδιά της πόλης και να απολαύσετε ένα από τα πιο όμορφα διαδραστικά σόου με σιντριβάνια στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Η Βαρσοβία αποτελεί παράλληλα έναν κόμβο διεθνούς γαστρονομίας, με τη διάσημη πολωνική κουζίνα στην πρώτη γραμμή.
Οι απευθείας πτήσεις προς τη Βαρσοβία προσφέρουν επίσης στους επιβάτες επιλογές συνδέσεων προς την Κοπεγχάγη, το Βίλνιους, την Πράγα, το Αμβούργο, την Κρακοβία, το Βρότσλαβ, το Γκντανσκ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας