Αύξηση των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα από την EGYPTAIR

Αύξηση των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα από την EGYPTAIRΣύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή της EGYPTAIR σε Ελλάδα και Κύπρο, Σαλάχ Ταουφίκ, νέες πτήσεις της εταιρίας από Αθήνα προς Χονγκ-Κονγκ και από Αθήνα προς Σαγκάη, αναμένεται να αυξήσουν τον αριθμό των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

Οι δύο αυτές νέες πτήσεις που θα δρομολογήσει η EGYPTAIR έχουν ξεχωριστή σημασία για την Ελλάδα καθώς θα φέρουν στην χώρα μας περισσότερους τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κάτι που επιβεβαίωσε και η πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, οι τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου που επισκέφτηκαν την Ελλάδα το 2016 και ξόδεψαν περισσότερα από 800 ευρώ ανά διανυκτέρευση δεν προέρχονταν από χώρες της Ευρώπης αλλά κυρίως από τις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι η EGYPTAIR έχει ενισχύσει και την εισροή Ιαπώνων τουριστών στην Ελλάδα, καθώς από τον Οκτώβριο του 2017 έχει προσθέσει στα δρομολόγιά της και την πτήση Αθήνα-Τόκυο, ενώ η στενή συνεργασία που έχει με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού στόχο έχει την προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας