Επίσκεψη στο παραδεισένιο νησί Χαϊνάν της Κίνας

Επίσκεψη στο παραδεισένιο νησί Χαϊνάν της ΚίναςΣτο παραδεισένιο νησί Χαϊνάν της Κίνας και μάλιστα χωρίς βίζα μας προσκαλεί σε εκδήλωση που γίνεται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental η Hainan Provincial Tourism Development Commission

Όλοι οι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου μπορούν να επισκεφθούν το νησί Χαϊνάν της Κίνας για διάστημα ενός μήνος όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στην εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το παραδεισένιο νησί αλλά και οι βασικότεροι λόγοι που αξίζει κάποιος να το επισκεφθεί.

Επίσκεψη στο παραδεισένιο νησί Χαϊνάν της ΚίναςΤο Χαϊνάν αποτελεί ειδική οικονομική ζώνη και από τον Μάϊο του 2018 οι κάτοικοι 59 χωρών μπορούν να το επισκεφθούν χωρίς θεώρηση βίζα, για διάστημα 30 ημερών. Αυτή η δράση στόχο έχει την ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και της επαρχίας αυτής της Κίνας.

Πρόκειται για ένα νησί στην τροπική ζώνη της Κίνας, στο νοτιότερο σημείο της χώρας με θαυμάσιο τροπικό θαλλάσιο κλίμα και μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι από τα ισχυρά σημεία του καταγάλανου νησιού, τα νερά του οποίου έχουν ορατότητα 8-10 μέτρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει πάνω από 60 κόλπους που το κάνουν ιδανικό για κρουαζιέρες, ενοικίαση σκαφών, σέρφιγκ, ιστοπλοϊα και φυσικά καταδύσεις.

Επίσκεψη στο παραδεισένιο νησί Χαϊνάν της Κίνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας