Το ΠΑΣΚΕΔΙ έφερε στην Ελλάδα το Soundreef

Το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων Καταναλωτών, Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ) ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας με την οποία καθίσταται Δικαιούχος & Αδειοδότης στην Ελλάδα (“Master Licensee”) του ρεπερτορίου της Soundreef Ltd.

Η Soundreef Ltd είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων Μουσικής στην Ευρώπη που έχει αδειοδοτηθεί κι εποπτεύεται από τη Βρετανική Υπηρεσία Διανοητικής Ιδιοκτησίας (UK Intellectual Property Office ‘IPO’).

Η σύμβαση υπεγράφη διά της συνδεδεμένης, με την ως άνω ΑΟΔ, εταιρείας με την επωνυμία Soundreef Media Service Srl που εδρεύει στο Μιλάνο, και η οποία κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διάθεσης των αδειών μετάδοσης μουσικής που ανήκει στο ρεπερτόριο της Soundreef Ltd.

Όπως ειδικότερα αναφέρεται στο Προοίμιο της από 17-07-2018 Σύμβασης με το ΠΑΣΚΕΔΙ και το άρθ. 2 της αυτής Σύμβασης, το ΠΑΣΚΕΔΙ από την Δευτέρα 23 Ιουλίου  και για ένα έτος από την υπογραφή (μέχρι τις 16-07-2019 και με δυνατότητα επέκεινα ανανέωσης, όπως προβλέπεται στο άρθ. 7 της Σύμβασης), καθίσταται Δικαιούχος & Αδειοδότης στην Ελλάδα (“Master License”) του ρεπερτορίου της Soundreef Ltd, ρεπερτόριο το οποίο έχει εφεξής τη δυνατότητα να αδειοδοτεί περαιτέρω στα μέλη του («Sub-Licensees») σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που περιέχει η Σύμβαση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ που ήδη διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα Stereo Cloud, θα συνεχίσουν να μπορούν να το χρησιμοποιούν κατά το διάστημα της μετάβασης από τις υπηρεσίες του Stereo Cloud στις υπηρεσίες της Soundreef, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας