Και η Πάρος στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου στην Αθήνα

Ακόμα μια συμμετοχή προστέθηκε στην λίστα των συμμετεχόντων για το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Οκτωβρίου στο Ζάππειο στην Αθήνα.

Με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζονται οι συμμετοχές στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Oίνου, με πολλά νησιά από όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος Πάρου με μεγάλη χαρά δήλωσε την συμμετοχή του στο συνέδριο και την έκθεση.

Το συνέδριο και η έκθεση διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Πάρου εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη τη γαστρονομίας, και δήλωσε την διάθεση του Δήμου να συμμετέχει στην Έκθεση και να προβάλει την γαστρονομία του στους συνέδρους και επισκέπτες. Ο Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργος Καραχρήστος, ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή του Δήμου Πάρου.Ο Δήμος Πάρου εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη τη γαστρονομίας, και δήλωσε την διάθεση του Δήμου να συμμετέχει στην Έκθεση και να προβάλει την γαστρονομία του στους συνέδρους και επισκέπτες. Ο Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργος Καραχρήστος, ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή του Δήμου Πάρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας