Γενική Συνέλευση ΞΕΕ

Η σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για τους Έλληνες Ξενοδόχους θα φιλοξενηθεί και πάλι από την έκθεση HORECA την πρώτη μέρα της έκθεσης Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 16:00, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για των Ελλήνων ξενοδόχων.

Τι θα συζητηθεί;

Οι νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή, οι επιδόσεις του τουριστικού τομέα το 2018, οι προοπτικές του τουρισμού το 2019, οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ξενοδόχοι το 2019 και οι νέες δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος πρόκειται να αναδειχθούν στην 8η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO.

Ανάλυση καίριων ζητημάτων για τον κλάδο της ξενοδοχίας

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος από το βήμα της 8ης Γενικής Συνέλευσης, με την ιδιότητα του θεσμικού συμβούλου του κράτους και του καθολικού εκπροσώπου όλων των κύριων τουριστικών καταλυμάτων θα επιχειρήσει για ακόμα μία χρονιά να αναδείξει τα κρίσιμα θέματα, να προσεγγίσει λύσεις, να προτείνει μέτρα και ρυθμίσεις.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τόσο ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς όσο και ο απολογισμός των δράσεων του Ξ.Ε.Ε. Η συμμετοχή των ξενοδόχων στη Γενική Συνέλευση έχει αποδειχθεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια να ανέβει ο ελληνικός τουρισμός ακόμη ψηλότερα και συγχρόνως αναδειχθεί και να τον κατοχυρωθεί ως υψηλή προτεραιότητα στην πολιτική και οικονομική ατζέντα της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας