Gourmet

Η Gourmet Exhibition δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση στο εξωτερικό της Ελληνικής γαστρονομικής κληρονομιάς και ο ενθουσιασμός των εκθετών σε συνδυασμό με το έντονο ενδιαφέρον εμπόρων και κοινού αποτέλεσε την αφετηρία για την θέσπιση του θεσμού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 6 με 8 Απριλίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. και κατά τη διάρκεια της διοργανώνονται πολύ καλά μελετημένες εκδηλώσεις για να ωφεληθούν και τα δύο μέρη. Επισκέπτες και διοργάνωση.

Η ομάδα της έκθεσης διοργανώνει γευστικές δοκιμές που παρουσιάζονται από γνωστούς γευσιγνώστες και δημοσιογράφους γαστρονομίας στις τράπεζες γευσιγνωσίας και μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει χωρίς επιπλέον κόστος.

Κεντρικό ρόλο έχει το πρώτο Olive Bar στην Ελλάδα όπου προσφέρονται γευστικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και ελιών από πιστοποιημένους επαγγελματίες, το Deli Bar όπου θα εμπλουτιστεί με κάθετες γευσιγνωσίες άλλων εκλεκτών προϊόντων και το Mentoring Corner όπου σύμβουλοι επιχειρήσεων προσφέρουν την τεχνογνωσία τους τόσο στους εκθέτες όσο και στους αγοραστές, επιστρέφει δυναμικά μετά την πιλοτική λειτουργία του κατά τη διάρκεια της δεύτερης Gourmet Exhibition.

Σημειώνεται ότι η έκθεση πλαισιώνεται επίσης από σύνολο παράλληλων εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ανάδειξη του ελληνικού brand name.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων στοχεύει κυρίως στην προώθηση του επιχειρείν, το ευρύ κοινό που επισκέπτεται την έκθεση είναι ελεύθερο να συμμετέχει, να δοκιμάζει και να αγοράζει τα προϊόντα που εκτίθενται ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση υπολογίζει την γνώμη των επισκεπτών και γι αυτό έχει θεσπίσει τα Βραβεία Κοινού όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Η έκθεση που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που είναι η ίδια γνωστός γαστρονομικός προορισμός, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη προβολή των παραγωγών εκλεκτών ελληνικών τροφίμων με δυναμικό και φρέσκο τρόπο, προσελκύει εκθέτες από όλες τις περιοχές της χώρας και φιλοξενεί αγοραστές κυρίως από την Ευρώπη, αλλά όχι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας