Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε φέτος η Food Expo απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη τη Ν/Α Ευρώπη.

Με 60.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και 2.500 από κάθε γωνιά του πλανήτη, εδραίωσε πανηγυρικά τη θέση της ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων στα πέρατα του κόσμου!

Mέσα σε μόλις 4 χρόνια, η FOOD EXPO κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα μοναδικό εκθεσιακό φαινόμενο, υπερδιπλασιάζοντας τα μεγέθη της με ασύλληπτους ρυθμούς! Η γιγάντωση αυτή οφείλεται εν μέρει στο όραμα και το στρατηγικό σχεδιασμό της διοργανώτριας εταιρείας για τη δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης διεθνούς έκθεσης, αλλά κυρίως στη μοναδικότητα και την ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών. Δεν είναι τυχαίο ότι για την έκθεση έδειξαν ενδιαφέρον φέτος δεκάδες εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, καθώς και εκπρόσωποι από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες 15 χωρών που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το οργανωτικό επίπεδο, τον τεράστιο αριθμό των εκθετών και τον πλούτο των εκθεμάτων. Συγχρόνως, πλήθος εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο έδωσαν δυναμικό παρών, πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές και σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, ενώ χάρη στη FOOD EXPO, η ποιοτική υπεροχή των ελληνικών Τροφίμων & Ποτών διαδόθηκε στα πέρατα του κόσμου. Όλοι δήλωσαν συνεπαρμένοι από την απίστευτη επιτυχία αυτής της έκθεσης, που συγκαταλέγεται πλέον αδιαμφισβήτητα στις πιο σημαντικές διοργανώσεις για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Ευρώπη.

60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις!

Η 4η FOOD EXPO κατάφερε να αυξήσει την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των επισκεπτών της, προσελκύοντας 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης!

Mεγάλος αριθμός επισκεπτών από την επαρχία

Η 4η FOOD EXPO 2017 υποδέχθηκε εκπροσώπους όλων των κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχουν συνάφεια με Τρόφιμα και Ποτά από όλη την Ελλάδα! Μάλιστα, το 46% των επισκεπτών προήλθε από την Περιφέρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας