Μια ακόμα διάκριση για τη χώρα μας στη διεθνή τουριστική αγορά ήταν το βραβείο που απέσπασε το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας από το δημοφιλές περιοδικό Family Traveller, το οποίο κάθε χρόνο βραβεύει τις ταξιδιωτικές και τουριστικές επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωση και στόχευση στις οικογενειακές διακοπές.

Η Ελλάδα που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία «Best short-haul destination for families» είχε να ανταγωνιστεί χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Ελβετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Family Traveller είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στον τομέα του, με αφοσιωμένο κοινό και πολλούς συνδρομητές. Η πλειοψηφία των αναγνωστών είναι μητέρες ηλικίας 28-50 ετών. Η ιστοσελίδα του – στην οποία το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας διατηρούσε το 2017 destination hub – δέχεται κατά μέσο όρο 600.000 επισκέπτες μηνιαίως, ενώ οι σελίδες του περιοδικού στα social media έχουν πάνω από 800.000 followers. Η μεγάλη επιτυχία του στη Βρετανική αγορά εκτόξευσε τον Όμιλο και από το 2018 το περιοδικό θα κυκλοφορεί και στις Η.Π.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας