Η Hellenic Catering, εξειδικευμένη εταιρία με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή φαγητού, είχε την ευκαιρία μέσω της συμμετοχής της στην Έκθεση Food Expo 2024, να παρουσιάσει μια σειρά από καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις με βάση τη Μεσογειακή κουζίνα.
Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν τα Guru Burgers, μια πρωτοποριακή σειρά έτοιμων burgers σε καινοτόμες συσκευασίες που απευθύνονται τόσο στην αγορά του Retail όσο και του HORECA, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων γευμάτων και γλυκών. Τα προϊόντα της εταιρίας διακρίνονται λόγω της ποιότητας, της πλούσιας γεύσης και της ευκολίας στον χρόνο προετοιμασίας, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά τόσο για επιχειρηματίες της εστίασης όσο και για τους καταναλωτές.
Με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Hellenic Catering διαθέτει 2 σύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Αττική και την Θεσσαλονίκη. Έχει αναπτύξει εξειδίκευση στην παραγωγή κρεατοσκευασμάτων, καταψυγμένων και chilled γευμάτων, σαλατών & dressings και γλυκών, και αποτελεί σημαντικό παραγωγό, τόσο σε βιομηχανικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο λιανεμπορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας