Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων αποφάσισε να συμμετάσχει  στην ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου στη Φλόριδα.

Το Ταμείο έκρινε τη συμμετοχή του στην διεθνή αυτή έκθεση επιβεβλημένη λόγω των επαφών που γίνονται με τις διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας. Στόχος είναι να προβληθεί το λιμάνι της Σούδας και να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες, για τις υποδομές του, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις προγραμματισμένες βελτιώσεις για το προσεχές διάστημα και φυσικά για τον προορισμό των Χανίων και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει με στόχο την αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων και την προσέλκυση νέων εταιρειών κρουαζιέρας για το 2017 και το 2018.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκθεση πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο και σε αυτήν συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην «αγορά» της Κρουαζιέρας π.χ. προορισμοί, λιμάνια, σχεδιαστές δρομολογίων διαχειριστριών εταιρειών κρουαζιερόπλοιων, ναυτικοί και τουριστικοί πράκτορες, κλπ. Στην ίδια διοργάνωση συνηθίζεται να ανακοινώνονται οι μελλοντικοί σχεδιασμοί και στρατηγικές επιλογές των εταιρειών κρουαζιερόπλοιων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας