Την εναρξη της συνεργασία της με την Thomas Cook ανακοίνωσε η πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού BookYourWeddingDay.com.

Η συμφωνία-ορόσημο με τη Thomas Cook, αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω το γαμήλιο τουριστικό ρεύμα σε Ελλάδα και Κύπρο, προσδίδοντας πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις δύο χώρες καθώς η πρωτοποριακή και πολυβραβευμένη πλατφόρμα, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας που παρέχει, συντονίζει και απλοποιεί τις μέχρι πρότινος χρονοβόρες διαδικασίες και διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων (Δήμοι, ξενοδοχεία, κλπ.).

Παράλληλα, το BookYourWeddingDay.com προστατεύει τις μικρές επιχειρήσεις καθώς είναι υπεύθυνο μόνο για τη διασφάλιση ημερομηνίας πολιτικού γάμου σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν τον ιδανικό για αυτούς χώρο για να επισφραγίσουν ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους.

Στελέχη της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com ολοκλήρωσαν ήδη την εκπαίδευση των πρακτόρων της Thomas Cook, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Peterborough του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η νέα συνεργασία ανακοινώνεται μόλις ένα μήνα μετά την υπογραφή αντίστοιχης στρατηγικής συμφωνίας με την TUI UK.

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κα. Μαρία Ευριπίδη μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την νέα αυτή συνεργασία μας με την Thomas Cook καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com για παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας που είναι απαραίτητο να  χαρακτηρίζει κάθε επιχείρηση αυτή την περίοδο. Η εμπιστοσύνη τόσο της Thomas Cook όσο και της TUI μας προσφέρει μια νέα δυναμική να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για περαιτέρω ανάπτυξη του γαμήλιου τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αποτελώντας παράλληλα έναν ακόμα σταθμό ορόσημο για την εξέλιξη της πλατφόρμας στο χώρο του γαμήλιου τουρισμού. Στόχος μας είναι η αυτοματοποίηση που προσφέρει το BookYourWeddingDay.com να  βοηθήσει όλους τους εμπλεκομένους – τουριστικούς πράκτορες, wedding planners, ξενοδοχεία και Δημαρχεία –  κατατάσσοντας παράλληλα την Ελλάδα και την Κύπρο στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου χάρτη του γαμήλιου τουρισμού».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας