Περισσότεροι από 20.000 μαθητές αναμένεται να επισκεφθούν την Καλαμάτα μέσω του σχολικού τουρισμού. Ήδη έχουν επισκεφθεί την πόλη και την περιοχή της εκατοντάδες μαθητές στο πλαίσιο των σχολικών εκδρομών σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

Παράλληλα, περί ερί τους 120 μαθητές της Β΄ τάξης από το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης, που ήλθαν στην Καλαμάτα για τριήμερη εκδρομή, καλωσόρισε ο Δήμαρχος, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017.

Ο Π. Νίκας απηύθυνε ευχαριστίες προς τα παιδιά, επειδή επέλεξαν την Καλαμάτα για την εκδρομή τους, τονίζοντας πως είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη, ανερχόμενη μέσα στην κρίση. Η πρόσβαση στην Καλαμάτα είναι πλέον ευκολότερη, αφενός από την Αθήνα μέσω αυτοκινητοδρόμου μέσα σε 2 ώρες και αφετέρου μέσω του αεροδρομίου, που συνδέεται με δεκάδες πόλεις της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν καλή πορεία στη ζωή τους και τα προέτρεψε να διαλέξουν το επάγγελμα που αγαπούν.
Τους ευχήθηκε, επίσης, καλή διαμονή και τους ζήτησε να επισκεφθούν εκ νέου την Καλαμάτα στο μέλλον, με τους γονείς τους.
Στους μαθητές και τις μαθήτριες προσφέρθηκαν από υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας χάρτες της πόλης και κάρτες με αξιοθέατα, ενώ τους δόθηκαν και τουριστικές πληροφορίες. Ακόμη, τους ζητήθηκε να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο αξιολόγησης της Καλαμάτας ως τουριστικού προορισμού, στο οποίο μπορούσαν να αναφέρουν και προβλήματα που πιθανώς εντόπισαν ή αντιμετώπισαν. Επίσης, παρατέθηκε και κέρασμα με τοπικά προϊόντα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας