Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για ακόμη μια χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης/International Taste Institute στις Βρυξέλλες. Διεθνώς καταξιωμένοι Σεφ και Σομελιέ αξιολογούν με τυφλές δοκιμές προϊόντα από όλο τον κόσμο για τη γεύση τους.

Ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές, αξιολογήθηκαν και ξεχώρισαν 4 προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη, τα οποία κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικά Βραβεία για την Ανώτερη Γεύση τους.
Πρωταγωνιστής στα φετινά βραβεία ήταν το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, το οποίο βραβεύτηκε με Crystal Taste Award σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, αφού είναι το 1ο ελληνικό Κεφίρ που λαμβάνει βραβείο Crystal από τη Φάρμα Κουκάκη! Για 3 συνεχόμενες χρονιές, το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο της Φάρμα Κουκάκη αριστεύει με κορυφαία βαθμολογία 3 αστεριών.

Η κατάκτηση του Crystal Taste Award, ενός από τα σημαντικότερα Βραβεία Γεύσης, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για ένα ελληνικό προϊόν που πωλείται σε πάνω από 22 αγορές παγκοσμίως.

Εκτός από το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, διακρίθηκαν με εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες και τα παρακάτω προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη:

• Κεφίρ Superior Taste Award με 3 αστέρια, για 2η συνεχόμενη χρονιά
• Γιαούρτι Στραγγιστό 10% λιπαρά Superior Taste Award με 3 αστέρια
• Γιαούρτι Στραγγιστό 2% λιπαρά Superior Taste Award με 2 αστέρια

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη μετρούν περισσότερες από 30 βραβεύσεις και 60 αστέρια στα Superior Taste Awards, γεγονός που, όπως αναφέρει η Εταιρία, αποτελεί τιμητική διάκριση, αφού λειτουργεί ως επιβράβευση για την καθημερινή προσπάθεια των ανθρώπων της να διατηρούν αναλλοίωτη την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και των προϊόντων, αλλά και να διασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές στην παραγωγική διαδικασία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας