Τα Brown Hotels είναι Μεγάλος Χορηγός του μεγαλύτερου γαστρονομικού φεστιβάλ της Κορινθίας, «Taste of Loutraki». Το Taste of Loutraki-The Corinthian Food Festival, που φέρνει σε επαφή το κοινό με την τοπική γαστρονομία, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το τριήμερο 16 με 18 Ιουνίου.

Mέσω της συνδιοργάνωσης του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου «Ο Ξένιος Ζευς» και του Επιμελητηρίου Κορινθίας, στο Λουτράκι, στην Περαχώρα και στους Αγίους Θεοδώρους επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία, κορυφαίοι σεφ, Sommelier οίνου και νερού καθώς και παραγωγοί τοπικών προϊόντων, σας προσκαλούν να γνωρίσετε, να γευτείτε και να απολαύσετε τα προϊόντα της Κορινθιακής γης!

Σε συνεργασία με τον Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και με σκοπό την στήριξη και την ανάδειξη δράσεων και πρωτοβουλιών της τοπικής κοινωνίας το Isla Brown Corinthia φιλοξενεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τυφλή γευσιγνωσία νερού από τον μοναδικό sommelier νερού κ. Κοροβέση, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου, καθώς και live cooking από τους τοπικούς σεφ και wine pairing από εξειδικευμένους sommelier κρασιού, παρουσία δημοσιογράφων Τουρισμού και Γαστρονομίας.

Επιπλέον, το Isla Brown Corinthia συμμετέχει στο τριήμερο φεστιβάλ (16 με 18 Ioυνίου) ανάμεσα σε περισσότερες από 40 επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχείων, έχοντας δημιουργήσει για τους επισκέπτες ένα ξεχωριστό μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από τοπικά προϊόντα της περιοχής σε ειδική τιμή, με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων, που αποτελούν την κορωνίδα της Κορινθιακής γαστρονομίας.

Σχετικά με το Isla Brown Corinthia

Το Isla Brown Corinthia, αποτελεί το πρώτο resort 5* της Brown Hotels. Βρίσκεται 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, στους Αγίους Θεοδώρους, μπροστά στη θάλασσα. Αποτελείται από 166 δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, μπαρ και σπα, παιδικό πάρκο και υποδομές για θαλάσσια σπορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας